Home » Beautyblog » Onzuivere huid bij volwassenen versus jeugdpuistjes !

Onzuivere huid bij volwassenen versus jeugdpuistjes !

Gepubliceerd op 18 april 2020 om 16:55

Vanwaar komen ze?

Eerst enkele feitjes op een rijtje:

Bij een jonge huid, komen de onzuiverheden in een hormonale golf tijdens de pubertijd, zowel bij jongens als bij meisjes, dit komt vooral voor op de T-zone, Voorhoofd, neus en kin, door een overproductie aan talg, commedonen.

Bij Volwassenen komen puistjes/ onzuiverheden veel vaker voor bij vrouwen (joepie!) dan bij mannen, -weer typisch he-.

Hormonale schommelingen, stress en omgevingsfactoren en slechte voeding zijn de boosdoeners, het komt vooral voor op de wangen, onder de kaaklijn, op de kin en rond de mond.

 

En je zal het altijd zien, net als je naar een feestje moet, of je hebt een leuke date en je staat op het punt te vertrekken, komt daar plots een joekel van en puist opdagen! BAM! Paniek breekt uit, ja je kent het wel... Nu hebben wij hiervoor toch wel een SOS-middeltje zeker!=> shop onze Anti-blemish stick

 

Nog een verschil is dat bij die jongere, veerkrachtige, stevige huiden het genezingsproces veel sneller gaat.

Onze reinigingsfluid en lotion en 24hcare uit de CLEAR lijn van Biodroga MD is een ideale verzorgingslijn voor de jeugdige huiden die last hebben van overproductie aan talg en commedonen.

Wil je meer info of heb je hulp nodig bij je bestelling, wat en hoe? Aarzel niet om mij te contacteren, info@topknappertje.be, Whatsapp via FACEBOOK of Instagram.

 

Bij volwassenen geneest het trager en heb je sneller last van littekentjes, roodheden, doordat onze huid met ouder worden te maken krijgt met de vertraging van de celdeling, gaan de onzuiverheden langer en hardnekkiger aanhouden. Dit zorgt er meteen ook voor, dat huidveroudering sneller optreedt.

MAAR, en luister (ik bedoel LEES) goed!

Een onzuivere, rijpere huid vraagt ​​meer van verzorging. Naast het tegengaan van onzuiverheden, zijn anti-verouderingsingrediënten het middelpunt. Dit maakt met name de behandeling van onzuiverheden bij volwassen een stuk ingewikkelder dan de behandeling van jeugdacne en is daarom ook meteen een belangrijke reden waarom je niet zomaar producten kunt gebruiken die eigenlijk zijn gericht op de tienerhuid.

Onze Anti-aging care voor de onzuivere huid, reinigingsfluid en lotion uit onze CLEAR-lijn van Biodroga MD is speciaal ontworpen om de onzuiverheden bij volwassenen te verminderen en de daardoor mogelijke huidveroudering tegen te gaan.

Als extra om uw verzorging grondiger toe te passen kan je het CLEAR+ vliesmasker voor de onzuivere huid gebruiken, kan ingezet worden als kuur van 5 dagen aan 1 stuk! Dit voordeelpakket vind je HIER

 

Vitaminen vormen een belangrijk onderdeel van deze antiverouderingszorg. Naast de radi-cal vitamine E, is ingekapseld retinol (vorm van vit A) een van de krachtige ingrediënten. De liposomale inkapseling verbetert de biologische beschikbaarheid en het penetratievermogen van vitamine A. Het zorgt voor een vertraagde afgifte van ingrediënten en een langduriger effect.

 

Producten die gericht zijn op het verminderen van puistjes bij tieners, focussen vaak op het reguleren van de talgproductie terwijl je bij een volwassen huid tegelijkertijd ook andere huidproblemen wilt aanpakken zoals het verminderen van eventuele restschade die kan worden achtergelaten door een puistje en (vroegtijdige) huidveroudering.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.