Home » Beautyblog » Perle De Soleil, OMG sooooo amazing!

Perle De Soleil, OMG sooooo amazing!

Gepubliceerd op 18 april 2020 om 18:42

Award winning bruiningsdruppels (15ml) met 4-voudige tanningtechnologie, de perfecte oplossing voor zelfbruining op maat.

 

Met MARC INBANE’s perle de soleil kan iedereen naar wens een mooie en gezonde teint creëren.
Perle de Soleil geeft een schitterende touch aan de huidverzorgingsroutine: de bruiningsdruppels veranderen iedere dagcrème, bodylotion of zonnebrandcrème in een natuurlijke zelfbruiner.

Meng de druppels eenvoudig met je favoriete Biodroga dagcrème of bodylotion om een natuurlijk ogende teint te verkrijgen. Met de zelf gekozen hoeveelheid druppels bepaal je de bruiningsintensiteit. Daarmee is Perle de Soleil de oplossing voor zelfbruining op maat!

Wat maakt de Perle de Soleil zo bijzonder?

Perle de Soleil dankt haar populariteit aan de viervoudige bruiningswerking. De druppels creëren moeiteloos een gezonde, natuurlijke teint die niet te onderscheiden is van een echte zomerse teint.

  • De airless flacon zorgt voor een langere houdbaarheid zónder conserveermiddelen
  • De druppelapplicator geeft systematisch één druppel af: je gebruikt dus altijd precies de gewenste hoeveelheid

 

Gebruik:

Reinig eerst de huid. Draai aan de onderzijde om het doseersysteem te activeren. Meng de druppels met de gebruikelijke hoeveelheid crème in de handpalm en breng deze aan op de gewenste huidzone. Afhankelijk van de gewenste resultaten, gebruik 2 à 3 druppels om je gloed te behouden of 4 à 5 druppels om je teint te versterken (gezicht). Na 3 uur is de tanning volledig ingewerkt. Hierna kun je douchen, sporten etc.

Wel belangrijk!!

Was je handen met voldoende zeep! Want je wil natuurlijk geen tanningsresten op die mooie handen van je zo hier en daar mooie onverschillige vlekjes enzo...toch?!

Kan ook op het lichaam worden toegepast! Op de benen doe ik bijvoorbeeld 10 drupjes in de bodycrème per been!

Maar zo gaat je flacon natuurlijk sneller leeggeraken! Ik zou voor het lichaam eerder opteren om de tanningspray of tanningmousse te gebruiken, MET de Glove om mooi egaal aan te brengen ook op moeilijker bereikbare plaatsen als knieholtes.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.