Home » Webshop » Make Up Factory

Visie

Professionele cosmetica, niet alleen voor make-upartiesten, maar ook voor alle vrouwen met een verlangen naar producten van hoge kwaliteit - dat was de visie van MAKE UP FACTORY vanaf het begin.

Hoogwaardige make-up met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding is niet langer voorbehouden aan professionals.

In nauwe samenwerking met internationale make-upartiesten en Europa's meest gerenommeerde cosmeticafabrikanten heeft Make up Factory een merk ontwikkeld dat nieuwe normen stelt in de wereld van cosmetica. Merkkenmerken zijn esthetisch ontwerp, een uitzonderlijk kleurenpalet en de hoogst mogelijke kwaliteit.

Unieke collecties laten elke vrouw haar eigen make-upstijl creëren, die haar natuurlijke schoonheid verbetert.

 

Kwaliteit

Naast het behoud van het professionele karakter en het voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, is het uitermate belangrijk voor MAKE UP FACTORY dat haar producten veilig en zonder zorgen kunnen worden gebruikt.

Alle producten zijn getest op huidtolerantie en dermatologisch goedgekeurd. Uitgebreide expertise en strenge kwaliteitscontroles garanderen dat elk product state-of-the-art is.

Make up Factory wijst dierproeven uitdrukkelijk af. Sinds de oprichting van de firma heeft Make up Factory geen cosmetische producten op dieren getest en heeft evenmin dierproeven in opdracht. Dierproeven sinds reeds sinds 1986 volgens de wet inzake de dierenbescherming voor cosmeticaproducten verbonden. Sinds 1998 geldt dit voor alle afgewerkte cosmeticaproducten. Een verbod ter zake bestaat sinds maart 2009 ook voor cosmeticagrondstoffen, wat Make up Factory uitdrukkelijk begroet! Op basis daarvan mogen grondstoffen, die voor het gebruik in cosmetica ontwikkeld werden, niet meer met dierproeven op hun verdraagzaamheid getest worden. Make up Factory laat ook door haar voorleveranciers bevestigen dat door hen geen proeven op dieren worden uitgevoerd. Make up Factory voert interne gebruikstesten of patch-testen (epicutane testen) op vrijwillige testpersonen uit die dienen om de lokale verdraagzaamheid van een product vast te stellen. Make up Factory is tegen dierproeven.

Veel van onze producten zijn parabenen en geurvrij. Make up Factory voldoet daarmee aan de eisen van vrouwen met een veeleisende en gevoelige huid. Zorg ervoor dat u de labels op elk afzonderlijk product raadpleegt.